• warning: Parameter 2 to gmap_gmap() expected to be a reference, value given in /home/problem/public_html/includes/module.inc on line 497.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/problem/public_html/includes/module.inc on line 497.
  • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/problem/public_html/includes/module.inc on line 497.

Dr. Fekete Ferenc

Szakterület: 
Andrológia
Élmények vele kapcsolatban: 

Tisztelt Dr.úr 52 éves

Tisztelt Dr.úr

52 éves vagyok. Az indított a levél megírására,hogy merevedési problémával kapcsolatosan megkérdezzem azt amit már többéve tapasztalok. Azzal kezdeném hogy az éjszakai ,hajnali merevedésem tökéletesen rendben van.Viszont az ezen kívüli időszakban renkívül gyenge. Mostanában már hajnali időszakban csak azért ébredek fel ,hogy úgymond örömet leljek abban hogy tökéletes merevedésem!Olvastam hogy ez időszaki alatt a test teljesen ellezut állapotban van,meg az agy REM fázisa és hogy ilyenkor nem játszanak szerepet a lelki problémák,a tesztoszteron szint ekkor a legmagasabb, még sorolhatnám,de én éber állapotban vagyok és csekély inger hatására is nagyon jó az ez időszak alatti merevedésem.
2012ben voltam urológiai rendelésen a merevedési zavarommal
kapcsolatban ,az akkori leleten az összes idevonatkozó
vérből vizsgált adat teljesen rendben volt, pl. a tesztoszteron a 27,8 nmol/l referencia felső határa felett volt 36,41 volt akkor.Itt az orvos mivel kizárta a szervi problémát SILDEREC 100 mg tablettát javasolt ami végül is bevált.az utóbbi 1.5évben már nem használtam a fellépő kellemetlen fejfályás miatt.
A kérdésem a bevzetőm után az lenne, hogy valami lelki probléma mégis csak lenne a háttérben?Vagy mivel éber vagyok akkor a reggeli időszakban ez mégiscsak másra utalhat?
Motanában azt a megoldást keresem ,hogy a tesztoszteron szintemet hogyan lehetne növelni ,mivel olyat olvasok erről,hogy a kor előrehaladtával ez nagymértékben csökken ,és a jó tesztoszteron szintnek kedvező azélettani hatása.
Az agyműködésre a fizikai állóképességre stb.kedvezően hat.
A keresés közben olyan szereket találtam amit a testépítők használnak a tesztoszteron növelésre és a keringés javítására . Erről a szerekről mi a véleménye?Adhatnak e megoldást?
Itt megjegyezném hogy 2012 ben az urológiai vizsgálat után
az L-ARGININ 500mg kapszulát használtam és egy jó ideig rendkívül jó volt a hatása ,de egy idő után ez elmúlott,vagy inkább gyengült, akkor 5-5-5 nap/hét 2-2-2 nap/hét szünet
és a három hét után 7 nap szünet,napi 1 tabletta lefekvés előtt formában szedtem ,3hónapos kúrákban.
Köszönöm és várom a válaszát!: József