Dr. Kocsis Eszter

szexuál-pszichológus
Szakterület: 
Szexuálpszichológia
Telefonszám: 
06-94-314-353

Szombathely

Kedves Eszter! Mivel nagyon

Kedves Eszter!

Mivel nagyon régiek a bejegyzések az oldalon, érdeklődök, hogy praktizál-e még Szombathelyen? Amennyiben igen, van lehetőség egy személyes konzultációra, ahol részletesen meg tudnánk beszélni a problémámat?

Köszönettel!

Kedves Eszter! Az interneten

Kedves Eszter!

Az interneten találtam az ön nevét. Remélem tud segíteni. Ez a második kapcsolatom ami komolyabb vagyis ahol szex is van. Az ezelőtti kapcsolatom 5 évig tartott. 25 éves vagyok a párom 39 éves 2 és 1/2 éve vagyunk együtt az elején nem volt semmi problémánk, de mostanában már vannak!
Hát vagyis eddig is meg volt a problémám csak a barátom eddig tudta tolerálni.
Úgy tudnám megfogalmazni a problémámat, hogy nem kívánom a szexet szerintem, vagyis félek mindentől hogy rosszul fogom csinálni, világosba egyáltalán nem tudom magam rávenni. Párom már nehezen bírja félek hogy megcsal.Ez lenne a problémám ha esetleg tudna valamit javasolni?
Vagy esetleg egy személyes beszélgetést is meg tudunk beszélni, és akkor részletesen is el tudnám mondani.
Én Szombathelyi vagyok, ha jól tudom ön itt rendel.
Terápia mennyibe kerülne???

Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel

Tisztelt Doktornő! Én azzal a

Tisztelt Doktornő!
Én azzal a személyes gonddal fordulnék önhöz, hogy nekem elég fiatalon, korai magömlésem van és nagyon zavar! Arra lennék kíváncsi hogy ha felhívom és esetleg időpontot kérnék akkor tudna-e ezen a problémámon segíteni? Válaszát nagyon várom, előre is köszönöm!

Kedves Doktornő! 37 évesen

Kedves Doktornő! 37 évesen merevedési problémám van. Szeretnék Öntől személyes beszélgetésre (terápiára?)időpontot kérni. De előtte szeretnék két apróságot kérdezni: Mikor és hogyan kapta meg a szexuál-pszichológusi képesítését? Melyik orvosin végzett?
Előre is köszönöm! S

Tisztelt Doktornő! 30 éves nő

Tisztelt Doktornő!

30 éves nő vagyok, a partnerem 36. Nyolcadik hónapja vagyunk együtt.
A problémám a következő, bár a páromnak klasszikus merevedési problémája nincsen, az aktus számára mégsem hozza meg a kielégülést, tehát nem élvez el.
Szerinte ez így is jó neki, de engem egyre inkább bénít a dolog.

Mit tegyek? Mi lehet a gond? Illetve valóban nem gond ez?

Várom válaszát.

Üdvözlettel:
"solution_x"