tapasztalatok az ÁEK urológián

Az élményhez kapcsolódó szakember: 
Dr. Wirth Kálmán

Merevedési problémáimmal Dr. Wirth Kálmánhoz fordultam, ő korábban kezelt egyéb urológiai problémákkal. Az ÁEK-ben rendel, ahova sajnos nem jelentkezhet be bárki, elvileg honvédségi, rendőrségi, minisztériumi stb. dolgozónak vagy hozzátartozónak kell lenni. Időpontot kell kérni. Nekem kb másfél héttel későbbi időpontot tudtak csak adni amikor hívtam őket. Kivártam. A váróban a kapott időponthoz képest kb 15 percet kellett várni ami teljesen rendben van szerintem. Bár másfél éve amikor utoljára itt jártam urológián, igen sokat vártam itt.
A doktor úr egyéb most nem említett kórelőzményem miatt ultrahang viszgálatot végzett, fütyivizsgálat, prosztataviszgálat, masszázs, pisilés, vérvétel többekközt tesztoszteron szintre is, aminek az eredményére igen kíváncsi leszek... Nagyon alapos volt, úgy gondolom. A vizsgálatok eredménye után kell visszamennem. A kapott papíron minden vizsgáéat rajta volt, amit végeztek, kaptam időpontot amikor az eredményekért megyek ill megbeszéljük a terápiát.

kb.egy hete éjszaka hirtelen

kb.egy hete éjszaka hirtelen fellépő felfázási tüneteim lettek, állandó vizelési inger, csípő, égő, fájdalmas érzéssel.
Azt hittem nem bírom ki reggelig, sok folyadék fogyasztással de valahogy még is sikerült. Reggel első utam a Honvéd Kórház volt, ahol soron kívül fogadott Dr.Wirth Kálmán. Most találkoztam vele először és személyében egy kedves, lelkiismeretes, alapos orvost ismertem meg. Mindenkinek, akinek urológiai problémája van, csak ajánlani tudom a Doktor úrat.
Köszönöm Doktor Úr!
Egy hálás beteg.