Kunsági Andrea

pszichológus
Szakterület: 
Szexuálpszichológia

Kunsági Andrea vagyok, 1967-ben születtem. Családommal Budapesten élek.

1993-ban szereztem pszichológus diplomát az ELTÉ-n, attól kezdve tíz évig a Közgáz Marketing Tanszékén tanítottam, a pszichológia és a marketing határterületeivel foglalkoztam. 2000-ben védtem Ph.D fokozatomat "A márkaválasztás háttere - a személyiségelméletek alkalmazási lehetőségei a fogyasztói magatartás kutatásában" címmel..

Ezen kívül elvégeztem az Integratív Pszichoterápiás Egyesület hipnoterapeuta képzését, és 1999-ben terápiás rendelésbe kezdtem. Elvégeztem Tündérhegyen az OPNI pszichoterapeuta képzését és a DEOEC szakpszichológus képzését és 2006-ban Debrecenben klinikus szakvizsgát tettem.

Régóta foglalkozom az emberek kapcsolati problémáival, ezért úgy gondoltam, hogy társközvetítő tevékenységemmel is valami mást tudok nyújtani, mint a laikus közvetítők. Sok sikerélmény és egyre kevésebb sikeres közvetítés után befejeztem a társközvetítést. Azt tapasztalom, hogy a pszichés egyensúly megtalálása, a kapcsolatteremtési, kapcsolati problémák feldolgozása után ma már elég sok lehetőség adódik az ismerkedésre különféle rendezvények formájában és az interneten is.

Folyamatosan tanulom az internet világát, honlapokat szerkesztek, igyekszem megtalálni mindazt, amivel én is hozzájárulhatok ehhez a hálóvilághoz. 2002-2008 között a Közgáz E-Business Kutatóközpontjában dolgoztam. Mivel korábban foglalkoztam fogyasztói magatartás kutatásával is, tapasztalataim oda vezettek, hogy 2008-ban megláttam a lehetőséget egy nemzetközi internet-kereskedelmi vállalkozásban, ami nagyon lelkesítő, mivel számomra fontos értékek mentén, jó csapatban ígér hosszútávú együttműködést, sikereket és fejlődést az élet minden területén. Ehhez keresek együttműködő partnereket és néhány vezetőt már meglévő és nyíló piacokra: kunsagi.andrea@t-online.hu

Elvégeztem néhány befektetési, közvetítői és értékbecslői képzést ingatlan témában is, és 2007-ben korábbi álmodozásaim és találkozások nyomán elindítottam a Tavaszi Szél Ingatlan irodát, remélem, minden résztvevő megelégedésére. Ehhez a munkához is keresek rátermett munkatársakat.

2008-tól munkahelyem lett a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola is, ahol a Marketing és Üzleti Tudományok Intézetében tanítok.

Érdekelnek a transzcendencia, az ezotéria témakörébe tartozó tapasztalatok, tanultam prana nadit, asztrológiát, vonz a ma-uri világa, a festés, a tánc és az éneklés, a homeopátia, az új orvostudomány, a bioenergetikán és a rezgések elvén nyugvó gyógyítás, az internet világa, pszichológiája és marketing sajátosságai. Ezeket a területeket helyezem el folyamatosan honlapomon is és más olyan témákat, amelyek valamilyen okból mélyebben megérintenek. Az életem arra terelt, hogy elmélyüljek az autizmus témakörében és hiszek abban, hogy az autizmus is gyógyítható.