Miért jött létre a merevedesi.problemak.hu oldal?

Sajnos a Magyar férfi lakosság igen magas százaléka érintett a merevedési zavar (impotencia, erektilis diszfunkció, ED) kapcsán.
Tapasztalataink szerint a magyar nyelven elérhető honlapok vagy valamilyen a témával foglalkozó orvos, szexuálpszichológus, "férfiklinika" honlapjai, vagy valamely a dologban érintett gyógyszergyár által üzemeltetett honlapok, így sokszor csak bizonyos kérdésekre fókuszálnak.

A merevedesi.problemak.hu oldal létrehozásakor célunk az volt, hogy a fentiekkel ellentétben egy független és átfogó portált készítünk, ahol közvetlenül a hasonló problémákkal küzdő érintettektől juthat gyakorlati információkhoz, tippekhez, tanácsokhoz az érdeklődő. Ahol tabuk nélkül beszélhetünk erről a kényes témáról.

Tudjuk, hogy a merevedési problémák mögött sokszor súlyos betegségek állhatnak, és elsődleges, hogy a beteg orvoshoz forduljon, ugyanakkor nyilván nem mindegy, hogy ki milyen orvoshoz fordul, tudja-e a beteg, hogy mely dolgokra kell felhívni a doktor figyelmét, mire számíthat egy vizsgálat során. Ilyen és hasonló kérdésekre lehet választ kapni nálunk.

Lehetőséget biztosítunk bárkinek, hogy megossza véleményét, feltegye kérdését, pozitív tapasztalatai alapján szakembert, megoldást, gyógyszert, trükköt ajánljon férfitársainak, a honlap olvasóinak.

Üdvözlettel,
A merevedesi.problemak.hu csapata