PrismatiC PC ® Intim Torna

Egyre több férfi vállalja, hogy megtanulja a férfi intimtorna rejtelmeit, és ennek segítségével vesz búcsút a kényes problémától, a korai magömléstől. A férfiasság megőrzése, tökéletes működése érdekében rendszeresítsd életében az intimtornát!

Edzésterv PrismatiC PC ® Intim Torna segítségével.

Javaslatunk, PrismatiC PC ® Intim Torna
Mégis mit várhatunk a férfi intim tornától? A gyakorlatok kortól függetlenül elsajátíthatóak, az intim torna során nő az izmok ereje, állóképessége, gyorsasága és koordinációs készsége, melynek hatására az erekció szöge újra fiatalos lesz, az ejakuláció megtartásának képessége fokozódik, a vizeletcsepegéses, illetve szél- és széklettartási panaszok megszűnnek, az aranyér is „visszatornázható a helyére”.
Mivel fokozódik a terület vérkeringése, az oxigén-, tápanyagellátás javul, a gyulladásos panaszok javulnak és a gyulladásos hajlam lecsökken, a prosztatagondok megoldódnak, a herevisszér tágulat eltűnik, a kisfokú heresérv is elmúlhat.
Jobb vérkeringés esetén a herék működése is jobb lesz, melynek hatására tesztoszteron (férfi nemi hormon) termelésük is fokozódik, ami növeli a spermiumszámot, fokozza a libidót, a potenciát és erősíti férfias külsőt. Természetesen gátizmaink karbantartása kihat szexuális életünkre is, nőknél, férfiaknál egyaránt: ha jól működtetjük izmainkat, azok egyre ügyesebbek is lesznek, és ezzel párunknak is örömet okozhatunk. A nyugati társadalmak férfijaitól igen távol áll, hogy el tudják különíteni az orgazmust és az ejakulációt, pedig a keleti társadalmakban ez sok esetben alapvető tudás, amely apáról fiúra száll. Rendszeres gátizom tornával ez is elérhető, megtanulhat
Akkor végül is kinek ajánlható? Mindenkinek, aki szeretné megvalósítani a mindennapokban a potenciavédelmet, prosztata védelmet, szeretne megszabadulni a gátizom gyengeség kellemetlen tüneteitől, az aranyértől és szeretne tenni a saját egészségéért, szeretné erősíteni a gátizmait a kiegyensúlyozottabb mindennapokért, örömtelibb szexuális életért!

Ár. 3.500 Ft/ óra

Szakterület: 
Alternatív gyógymódok
Szakterület: 
Egyéb

Cím

Alkotmány u. 14
Pécs, BA, 7624
Hungary
46° 4' 34.2588" N, 18° 13' 9.912" E
Telefonszám: 
36 30 370 7100
Magán vagy állami: 
Egyéb