Tápolyai Emőke

klinikai és pasztorál pszichológus, szexuál-pszichológus
Szakterület: 
Szexuálpszichológia
Szakterület: 
Egyéb
Telefonszám: 
06-20-243-55-83

Tapolyai Emőke vagyok. Diplomámat, M.A. Klinikai és Pasztorál Pszichológia, az Ashland Theological Seminary-n szereztem, mely az Ashland University (Ashland, Ohio, U.S.A.) tagozata. Tagja vagyok az Amerikai Keresztény Lelkigondozók Társaságának (AACC) és a Magyar Szexológiai Társaságnak.

Az életünk folyamán mindannyian szemben találjuk magunkat küzdelmekkel, bizonytalanságokkal és fájdalmakkal. Az ilyen életszakaszokban szükségünk lenne nyitott fülekre, akik meghallgatnak, együtt érző szívre, aki ránk figyelne és gyakran kívánjuk, bárcsak lenne valaki, aki útbaigazítana, tanácsolna. A gondozásom, tanácsadásom célja, hogy a szükségben szenvedőknek segítségére legyek. Célom, hogy segítsek az emberek fájdalmainak enyhítésében, és hogy gyakorlati megoldásokhoz vezessem őket.

Tisztelt Tapolyai

Tisztelt Tapolyai Emőke!

Fekete Anna vagyok, pszichológiát tanulok. Van egy barátnőm, aki egy keresztény pszichológushoz szeretne menni. Tudna ajánlani olyan pszichológust, a rendszeren belül (tehát állami támogatásban), aki keresztény, és elvállalná?

Nagyon szépen köszönöm a segítségét!